Siyonist çete: Gazze'de yeni bir katliama hazırız

Siyonist işgal çetesi, geçen yıl Gazze'ye yönelik gerçekleştirdikleri katliamı tekrarlayabileceklerini ve buna hazırlıklı olduklarını açıkladı.

Siyonist çete: Gazze'de yeni bir katliama hazırız

İşgal medyasına konuşan siyonist çetenin sözde ordu Sözcüsü Ran Kochav, işgal altındaki Batı Şeria'da meydana gelen direniş olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Siyonist işgal ordusunun, Batı Şeria'nın A, B ve C bölgelerinde ve ayrıca diğer bölgelerde işgal polisine yardımcı olduğunu belirten Kochav, "Gazze, Lübnan, Suriye ve hatta Sina'yı gözlemliyoruz ve herhangi bir olası hareketlenmeye hazırız. Hava savunma bataryalarımızı konuşlandırmış durumdayız" dedi.

Gazze sınırlarında konuşlanmış siyonist birliklerin kara savunması için hazır olduğunu ileri süren işgal sözcüsü, "Eğer gerekirse, Duvarların Muhafızı Operasyonunun ikincisi için veya gerekli olabilecek başka herhangi bir faaliyet için de hazırız." diye konuştu.

Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana kara, hava ve denizden abluka altında tutan işgal rejimi, bugüne kadar yaptığı sayısız saldırılarda, binlerce Gazzeliyi katlederken, saldırılar sonrası geride büyük bir insani enkaz bıraktı.

İşgal rejimi, 10 Mayıs 2021’de Duvarların Muhafızı” adıyla Gazze'ye yönelik yaptığı son katliam girişiminde, havadan ve karadan yaptığı bombardımanlarla 66'sı çocuk en az 260 Filistinli’yi katletmiş ama direniş güçleri karşısında büyük bir hezimete uğrayarak 11 gün sonra 21 Mayıs 2021'de ateşkes ilan etmek zorunda kalmıştı.

İşgalci çetenin Gazze’ye yönelik saldırılarına; Gazze merkezli Direniş Hareketleri, Tel Aviv ve kuzeyde Hayfa ve Nasıra'ye ye kadar ulaşan 4,000'den fazla roket fırlatarak karşılık vermişti.