Ulusal Güçler: Esirlerimize yaklaşanı ve onların hayatlarını tehdit edeni yakarız

Filistin'deki Ulusal Güçler adına düzenlenen basın toplantısında konuşan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Siyasi Birim üyesi Cemil Muzhir işgal yönetimini de uyararak; "Halkımız bu saldırılar karşısında eli kolu bağlı durmayacak, şiddetin artırılması tersi bir şekilde şiddetin artırılmasıyla karşılanacaktır." dedi. 

Ulusal Güçler: Esirlerimize yaklaşanı ve onların hayatlarını tehdit edeni yakarız

Filistin'deki Ulusal Güçler adına bugün (9 Eylül Perşembe) düzenlenen basın toplantısında konuşan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) Siyasi Birim üyesi Cemil Muzhir, Filistin halkının ve direnişinin esirlerle birlikte olduğunu, onları ilgiden yoksun bırakmayacağını, çektikleri sıkıntıları görmezden gelmeyeceğini, onları yalnız başlarına bırakmayacağını vurgulayarak; "Kanlarımızdan alıp onlara vermeye, onlar için bütün dünyaya savaş açmaya, onlara yaklaşan ve hayatlarını tehdit eden herkesi yakmaya hazırız." dedi. 

Filistin'deki Ulusal Güçler'in Uluslararası Kızılhaç Komitesi binası önünde düzenlediği basın toplantısında bütün direniş güçleri adına konuşma yapan Cemil Muzhir, Filistin halkının genel seferberlik ilan ettiğini, özgürlük savaşı için bütün güçlerini ve imkanlarını ortaya koyduğunu ve kapsamlı bir halk hareketi için hazırlıklarını başlattığını dile getirdi. 

Muzhir, esirlere yönelik olarak başlattığı geniş çaplı saldırılarını sürdürmemesi için işgal yönetimini de uyararak; "Halkımız bu saldırılar karşısında eli kolu bağlı durmayacak, şiddetin artırılması tersi bir şekilde şiddetin artırılmasıyla karşılanacaktır." dedi. 

Muzhir açıklamasında altı esirin işgal zindanından kaçmayı başarmasından da övgüyle söz ederek, bu eylemin başarıyla gerçekleştirilmesi karşısında bütün dünyanın nefesinin kesildiğini ifade etti. 

Muzhir, Filistin halkının, en modern silahlarla donatılmış işgalci güçlere karşı en basit imkanlarla mücadele edebileceğini ve zafer kazanabileceğini dile getirdi.