Sana eyyy diyeceğiz! / İbrahim Kızar

Bak Siyonist israil haftalardır bir avuç toprağı, bir avuç Filistin toprağını havadan, karadan ve denizden bombalıyorsun... Ama eğer durmazsan öyle bir EYYYY çekerim ki böyle bir EYYYY' i başkası kesinlikle çekemez...

Sana eyyy diyeceğiz! / İbrahim Kızar

(Hulasa) Bak Siyonist israil haftalardır bir avuç toprağı, bir avuç Filistin toprağını havadan, karadan ve denizden bombalıyorsun. Kullanması yasaklanmış vahşi batı ürünü fosfor bombalarını kullanıyorsun; kadın, çocuk, bebek öldürüyorsun. Hem de vahşi bir şekilde öldürüyorsun.

Biz sana bir şey dedik mi, suya sabuna dokunmayan açıklamalardan, faydası olmayan telefon görüşmelerinden başka bir şey yaptık mı.?

Dışişleri Bakanını sağa sola gönderdik, iç kamuoyuna elimizden geleni yapıyoruz resmini çizdik, bu arada sana da katliamlar için yeteri kadar zaman da kazandırdık.

Hep birileri bir şey yapsın dedik ve haftalar geçti, sen öldürmeye devam ettin.

Ülke içinde yapılan gösterilerde, senin konsolosluk ve büyükelçiliklerini hatta ABD üslerini polislerimiz cansiperane koruduk, göstericilere karşı.

Ama artık yaptıkların hiçbir şeyle örtülmüyor.

Hatta büyük büyük bir miting de yaptık, devletin başı olarak, biliyorsun gaz projemizde vardı, milletin gazını da aldık.

Ama eğer durmazsan öyle bir EYYYY çekerim ki böyle bir EYYYY' i başkası kesinlikle çekemez.

Çünkü bütün enler bizdedir.

En büyük EYYYY'i biz çekeriz,

En büyük biziz,

En büyük mitingi, gösteriyi biz yaparız,

En büyük bayrak bizimdir,

En büyük tepkiyi biz veririz,

Hasılı kelam en ile başlayan ne varsa hepsi bizdedir.

Bize bu ‘Eyyy'i çektirme.

En'leri çok olanaların, dönüşleri keskin olur. İşi bilmeyenlerin başını döndürür. Her olaydan ama her olaydan siyasi rant devşirmenin hesabını yaparlar.

İşi bilenler ise onların döneceği yeri bilirler, gözleri onların dönüş yerindedir. Onun için başları da dönmez ‘en’lere ve ‘eyyyy'lere hiç kanmazlar.

Size artık yazıklar olsun da demiyoruz. ‘Eyyy'lerinizin boş kelamdan başka bir şey olmadığını çok iyi biliyoruz.

Gördüğümüz gibi ‘Eyyy’ dediler, içi boş yağmur bulutları gibi gürlediler ve evlerinin yolunu tuttular.

Mangaldaki külü de heba ettiler.

Lütfen artık mangaldaki küle dokunmayın belki birilerinin işini görürü.

Bekleyen varsa İnşaallah avuçlarını yalamaz.

Gazzeli, Filistinli mücahidlerin yalnız olduğunu, Mü’min’lerin dualarının ve Allah’ın yardımının onlar ile olduğuna içtenlikle inanıyorum.

Dünyanın birçok ülkesinde Müslüman olmayan akademisyen ve politikacıların, Filistin halkından yana olan tepkilerinde, kendine Müslüman diyen Müslüman ülke kral ve başkanlarından daha samimi olduğuna inanıyorum.

Allah’ım yerde ki ve gökte ki ordularınla Filistinli kardeşlerimize yardım et onların her atışını doğrult ve isabet ettir. Sırlarını muhafaza et ve düşmanlarının kalbine korku sal. Amin.

Allah’a emanet olun.

İbrahim Kızar / Habernas