İşgal güçleri Gazze'de iki mevziyi bombaladı

İşgalci İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne bağlı Han Yunus'un batısında iki mevziyi havadan bombaladı.

İşgal güçleri Gazze'de iki mevziyi bombaladı

Siyonist işgal güçleri dün gece Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un batısında iki mevziyi havadan bombaladı. Bu arada Gazze'nin kuzeyindeki bölgelerin karşısına da ışıklandırma bombaları attığı bildirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin verdiği bilgilere göre işgal rejiminin savaş uçakları, direnişin Han Yunus'un batısında yer alan bir mevzisine birkaç dakika arayla en az iki füze attı. Atılan füzelerin çevrede şiddetli bir şekilde sesinin duyulduğu ancak herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtildi. 

Bundan bir süre sonra da işgal uçakları yine Han Yunus'un batısındaki bir başka mevziye iki füze attı. Burada da herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi. 

Diğer yandan işgal güçlerine ait toplardan Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Beyt Hanun'daki Erez sınır kapısı civarında havaya ışıklandırma bombalarının atıldığı haber verildi. 

Dün Katar Büyükelçisi Muhammed El-Imadi'nin Gazze'de sükûn ve istikrarın sağlanması, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi konusunda anlaşma sağlandığını duyurmasına rağmen işgal rejiminin saldırılarına ve tehditlerine devam etmesi siyonist işgal ruhunun saldırı ve tehdit arzusunu bastıramadığını, kendisini tatmin edebilmek için rutinleştirdiği saldırılarını sürdürmekten kendini alıkoymakta zorlandığını gözler önüne sermesi açısından dikkat çekti.