Irkçılık Şeytanın açtığı çığır / Hediye Yüceay

BENİM ırkım, BENİM rengim, BENİM soyum, BENİM fikrim, BENİM menfaatim, BENİM nefsim diyorsa bir kişi bitmiştir onun işi, adeta yoğun bakımda ki umutsuz hasta misali çekilmiştir fişi, kendi kanına, etine, kemiğine geçmiştir dişi vampir misali!..

Irkçılık Şeytanın açtığı çığır / Hediye Yüceay

En güzelin ismiyle başlar, yaratılan en güzele selam ederiz. İyi veya kötü, güzel veya çirkin çığırlar vardır insanlığın biricik ve birinci atası Adem (a.s) dan beri. BEN!.. demiştir iblis BEN!.. ona secde etmem zira BEN!.. ondan üstünüm BEN!.. ateşten yaratıldım o ise topraktan!.. BEN!.. ibadetlerimle meleklerin seviyesine yükseldim diye eklemişti!. .BENİ!.. azdırmana karşılık BENDE!.. onu ve soyundan gelenleri yoldan çıkaracağım demiş  hadsiz (leş)miş ve al(çal)mıştı!..

İşte o günden beri açılmıştı çukurluk derecesinde alçalmanın ve hadsizliğin ilk çığırı ve bu günde  hadsiz, şımarık, çukur, kokuşmuş ruh halleri ile onun peşi sıra yürüyor tüm çirkefler!.. BENİM ırkım, BENİM rengim, BENİM soyum, BENİM fikrim, BENİM menfaatim, BENİM nefsim diyorsa bir kişi bitmiştir onun işi, adeta yoğun bakımda ki umutsuz hasta misali çekilmiştir fişi, kendi kanına, etine, kemiğine geçmiştir dişi vampir misali!..

Bu gün Avrupa’nın  başını çektiği ve tüm dünya’da insanların dinine, rengine, diline yapılan seviyesiz  saldırılar kavmiyetçilik ve ırkçılık taassubuna dayanan ruhsal ve psikolojik bir hastalıktır Malcom X'in meşhur sözünde belirttiği gibi. Aziz peygambere ve kutsal kitabımıza yapılan hadsiz saldırıların kökeninde yatan sebeplerden biri Arap düşmanlığı ve tahammülsüzlüğü değil midir? İman nurlu ak pak Bilal’in bedenini ezen Mekke müşrikleri ve Amerika’da dünyanın gözü önünde siyahilerin boğazını sıkarak veya kurşunlayarak öldüren üniformalı canilerin arasında zaman ve  mekandan gayrı fark  var mıdır?

Zindanda ki evladı ile Türkçe bilmediği için telefon görüşmesi bile çok görülen, muayene yerine doktordan hakaret gören Kürt analar, Irkçı ve kavmiyetçi ruh hastalarının saldırılarına maruz kalmakta hala!.. Bu kıyafetle burada dolaşamazsın hezeyanları bu ruh halinin tezahürüdür!..

Mekke cahiliye döneminde müşrikler yolculuk esnasında tapma amacı ile helvadan put yapar acıktığı zamanda ilahlarını(!) mideye indirirlerdi. Günümüzün medeni(!) cahillerinin de tükürdüğünü yalama konusunda dedelerinden geri kalır yönleri yok. Bakınız İslam’ın İ sine Arapçanın A sına tahammül edemeyen batı söz konusu kendi menfaatleri olunca  kendilerine uşaklık eden kuklalara nasılda kırmızı halılar, onur nişanları takdim ediyorlar. Lakin bunun izahatını  halklarına yapmak zor olacak ki bunu gizli saklı, kapalı kapılar ardında, pardon kapalı kameralar demek istedim yapıyorlar daha rezil olan ne biliyor musunuz halkını, dinini, ülkesini batıya peşkeş çeken bu onursuz kukla bununla onur duymuş olmalı ki özel kameramanı ile çekim yaptırıp kendi sitesine yüklemesi. Onur taşımayan bir kişinin, batının takdim ettiği onur nişanını taşıması kendisini onurlu kılar mı? (Haberin detaylarını doğruhaber.com dan okuyunuz Fransa  Sisi’ye  onur nişanı verdi

Gönderilen ve kendisine ümmet olmak ve tabi olmak ile onur duyduğumuz son nebinin son emanetiyle noktalayalım yazımızı siyahın beyaza, beyazın siyaha hiçbir üstünlüğü yoktur, üstünlük takva iledir. Esselamu menittebeal hüda dua ile.

Hediye Yüceay / Habernas