İnzar ve Nisanur Dergisi nisan ayında ortak gündemle okurlarıyla buluştu

Aylık ilim, kültür ve edebiyat dergisi olarak okurlarıyla buluşan İnzar ve Nisanur, bu ayki sayılarında ortak gündem olarak peygamber efendimizin hayatının hanelerde yaşatılması ve Ramazan ayının ihya edilmesi konuları ele aldı.

İnzar ve Nisanur Dergisi nisan ayında ortak gündemle okurlarıyla buluştu

Bu ay 199'uncu sayısıyla okurlarıyla buluşan İnzar Dergisi, kutlu doğum mevsimi olan nisan ayında çıkardığı yeni sayısında peygamber efendimizin eğitimci yönü üzerinde duruyor.

Yazarlardan Dr. Abdulkadir Turan peygamber efendimizin toplumu eğitim metodunu ele alırken, Mehmet Şenlik ise bireyleri eğitim meto­dunu işledi.

13 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayının da unutulmadığı dergide, Ramazanın nasıl ihya edilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

113'üncü sayısında “Usve-i Hasene'den hareketle Hayat” dosyası ile okurlarıyla buluşan Nisanur Dergisi, ahlak ve bilinçte, söz ve eylemde, yaşam tarzında, evlilik ve aile hayatında Rasulullah Sallalahu Aleyhi Vesellem'e tabi olmanın ehemmiyetine ve çocuk eğitiminde Nebevi metotlara dikkat çekti. Ayrıca hane-i saadetten tablolar da okurların istifadesine sunuyor.

"Ramazan ve aile" temalı içeriği ile okurlarıyla buluşan Nisanur, edebiyattan kültüre, sanattan, yaşama birçok konuyu işliyor. Dergi ile beraber hediye olarak verilen Nur Çocuk Dergisi de eğitici ve eğlenceli içerikleriyle çocukların gelişimine katkı sunuyor.

İLKHA