HÜDA PAR GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu: CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti

HÜDA PAR GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonuçlandıktan sonra açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, "CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti. halkımız size büyük bir şamar vurarak bir daha iktidar rüyaları görmemeniz üzere size bay bay CHP ve zihniyeti dedi.'' ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu: CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti

Seçim sonuçlarını değerlendiren Tanrıkulu, “Bugün Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri nihayete erdi. Halkımız Sayın Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanlığı makamlığına layık görerek Türkiye’nin yüzyılında önemli bir irade gösterdi.”

Önümüzdeki dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

CHP zihniyeti bir kez daha kaybetti. Tarihinde hiç olmadığı kadar, iktidara bu kadar yaklaşmıştı ve iktidar rüyaları görüyorlardı ve sonuç itibari ile o rüyaları bu gün kabusa döndü.

Ne demiştik daha önce Özgür Özel ve arkadaşlarına, özellikle yalan, hile ve algılar ile kamuoyunu aldatanlara şunu dedik; ’14 Mayıs ve 28 Mayıs sizin için sonun başlangıcı olacak.’ Çünkü sizler halkımızın inanç, değerlerine ve kimliğine savaş açtınız ve görmezden geldiniz.

Bu halkın kanını döken, gözyaşı dökmesine vesile olan büyük şeytan ABD ile işbirliği yaptınız. FETÖ ile PKK gibi terör örgütleri ile iş birliği yaptınız. Ömer Halis Demir, Eren Bülbül ve Yasin Börü gibi masumların kanını dökenlerle işbirliği yaptınız.

Dolayısı ile bu işbirliği size bir fayda sağlamadı ve
halkımız size büyük bir şamar vurarak bir daha iktidar rüyaları görmemeniz üzere size bay bay CHP ve zihniyeti dedi.'' ifadelerini kullandı.