HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Çorum esnafı ile buluştu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Çorum esnafına gerçekleştirdiği ziyarette, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Parti çalışmaları kapsamında Çorum'a giden HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, parti üye ve gönüllüleri ile kahvaltıda buluştu.

Çorum Merkez Ulu Camii'nde öğle namazını eda eden Yapıcıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte esnafın sorunlarını ve taleplerini dinlemek üzere Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulundu.

Ziyarette Yapıcıoğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Mahmut İrtem, Bölge Koordinatörü Salih Elçi, HÜDA PAR Çorum İl Başkanı Nuri Coşkun ve partililer eşlik etti.

Ziyaret esnasında sorunlarını dile getiren esnaf, bir buçuk yıldır devam eden salgından dolayı olumsuz etkilendiklerini, bununla birlikte yaşanan ekonomik kriz ve rutin hale gelen zamların da sorunu daha da derinleştirdiğini dile getirerek kiralarını ödeyemez hale geldiklerini ifade etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Çorum esnafı ile buluştu
Ekonomik olarak ciddi sıkıntılar çektiklerini, müşteri bulamadıklarını, hükümetin ekonomik sorunlara ilişkin çözüm üretememesinden dolayı iflasın eşiğine geldiklerini dile getiren esnaf, artık bir değişimin olması gerektiğini belirtti.

Esnafın talep ve sıkıntılarını dinleyen Yapıcıoğlu, partisinin ülkedeki ekonomik sorunların çözümü noktasındaki programını ve çözüm önerilerini anlattı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Çorum esnafı ile buluştu
HÜDA PAR olarak esnafın yanında olduklarını ve bu sorunların çözümü noktasında üzerlerine ne düşerse yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade eden Yapıcıoğlu, "Sıkıntılar geneldir. Sorun sistemden kaynaklanıyor, ama diğer siyasi partilerin neredeyse tamamı aynı sistemi daha iyi işleterek sorunu çözebileceklerini düşünüyorlar. Üretmeden paradan para kazanmanın sistem olarak kabul edilmesi sorunun kendisidir ve bu sistemin ürettiği sorunları sistem içinde kalarak çözmek mümkün değildir" dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Çorum esnafı ile buluştu
Esnaf ziyaretlerinden sonra Partisinin Çorum İl Başkanlığına geçen Yapıcıoğlu daha sonra Çorum'dan ayrılarak Yozgat'a geçti.

İLKHA