Siyonistlerin marşı çalınıyor ve Suudi Arabistan'da işgal bayrağı çekiliyor

FIFA sayfasının resmi Twitter hesabında yayımlanan videoda, Suudi Arabistan'da İşgalci İsrail bayrağını kaldıran oyuncuların görüntüsü görülüyor

İşgalci İsrail'in Arapça yayın yapan haber sayfası, Suudi Arabistan'daki FIFA çevrimiçi turnuvasına katılan İsrailli oyuncular hakkında bir tweet ile Suudi’de yaşananları gözler önüne serdi.

FIFA sayfasının resmi Twitter hesabında dolaşan ve yayınladığı video, İşgalci İsrail bayrağını kaldıran oyuncuların görüntüsünü gösteriyor.

İsrailli gazeteci Roi Kayes tweet'inde Arapça şunları söyledi: "Suudi Arabistan'da İsrail bayrağı! Son bir saatte, Riyad'da bu yılki FIFA Dünya Şampiyonası'nın başlangıcına dair bir video, İsrailli oyuncuları ve İsrail bayrağını gösteren video viral oldu. "

Ayrı bir tweet'te Kayes, açılış töreni sırasında İşalci İsrail’in marşının çalındığı an olduğunu iddia eden bir video yayınladı.

FIFA Uluslar Kupası, oyunculara ülkesinden bir oyuncuyla birlikte elektronik olarak 2'ye 2 yedek oyuncu ile oynama fırsatı veriyor ve turnuva ilk olarak 2019'da başladı.