Sisi cuntasından 10 İhvan üyesine daha idam cezası!

Kanlı bir darbeyle başa gelen Batı kuklası Sisi cuntasının zulümleri bitmek bilmiyor. Darbe cuntasının sözde mahkemeleri tarafından yargılanan ve Müslüman Kardeşler (İhvan) üyesi olduğu belirtilen 10 kişi, 'polise saldırı planlama' iddiasıyla idam cezasına çarptırıldı.

Sisi cuntasından 10 İhvan üyesine daha idam cezası!

Kanlı darbeyle başa geldiği günden beri binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve yine binlerce insanın da zindanlara atılmasına sebep olan Batı kuklası Sisi ve hükümeti Müslümanlara zulmetmeye devam ediyor.

Darbe cuntasının sözde mahkemeleri tarafından yargılanan, Müslüman Kardeşler (İhvan) üyesi 10 kişi daha polise saldırı planladıkları ileri sürülerek idam cezasına çarptırıldı.

Batı kuklası Sisi 2013'te kanlı bir darbeyle başa geldikten sonra, Müslüman Kardeşler (İhvan) hareketini yasa dışı ilan ederek büyük bir kıyıma başladı. Cunta yönetimi, İhvan yöneticilerinin de aralarında olduğu yüzlerce kişi ya idam ya da müebbet hapis cezasına çarptırdı. 

Cunta yönetimine bağlı Devlet haber ajansı MENA tarafından yapılan açıklamada, Müslüman Kardeşler (İhvan) üyesi 10 kişinin idam cezasına çaptırıldığı belirtilerek, İhvan üyelerinin 'polise saldırı planlamaktan' suçlu bulunduğu ileri sürüldü.

Sözde mahkemenin, sanık 10 kişiyi ayrıca 'Helvan Tugayları' isimli bir yapıyı kurmaktan da suçlu bulduğu iddia edildi.

Binlerce İhvan üyesinin gözaltında tutulduğu ülkede, işkence ve baskı altında hukuk dışı bir biçimde yargılamalar devam ediyor.

2013 yılında seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye karşı kanlı bir darbe yaparak hükümeti ele geçiren batı maşası kukla Sisi hükümeti, yüzlerce yargısız infazın yanı sıra binlerce Müslümanı suçsuz yere zindanlara doldurdu. Dünyanın sessiz kaldığı zulüm karşısında cunta yönetiminin hukuksuzlukları her gün daha korkunç boyutlara varıyor.