Şimdi tercih zamanı/Ahmet Öncel

Benim tercihim Hür Dava Partisi’nin tercihidir ve ben HÜDA PAR’ın önderlik ve rehberliğine güveniyorum. Ben atalarımızın dediği dedelerin düşmanları torunlara dost olmaz sözünün doğruluğuna güveniyor ve inanıyorum. Ben dedelerime düşmanlık yapanların torunlarından yana tercih yapmam.

Şimdi tercih zamanı/Ahmet Öncel

Şimdi tercih zamanı, tercih çok önemli bir tercih, yapacağımız tercih çok şeyi olumlu yada olumsuz şekilde değiştirebilir.

Hepimizin bildiği gibi yurt içinde seçime çok az kaldı, yurt dışında ise seçim süreci başlamış durumda.

Verilmiş bir kararımız varsa gözden geçirmenin tam zamanıdır. Doğru taraftamıyız yada yanlış taraftamıyız. Çünkü durduğumuz taraf  geleceğimize yön verecek.

Hepimizin bildiği gibi devleti yönetmeye talip olanlar var. Bunlardan biri 21 yıldır iktidarda olan ve yeterli olmasa da, yanlışları olsa da, eksikleri olsa da, çok yavaş olsa da bir şeyler yapan, yapabilen  AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan aslıda daha çok Recep Tayyip Erdoğan

Diğer tarafta ise kirli bir geçmişi olan, Kürdler için ise katliam, sürgün, soykırım, inkar, hakir görme ve yasaklardan başka bir şey ifade etmeyen CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu.

Şimdi iktidarda olan AK Parti ve Erdoğan dönemin de Kürdler açısından yapılan rahatlamaları belli bir yaşın üzerinde olanlar çok iyi bilirler. Yeterli mi hayır, yeterli görmesek de, yapılanları inkar etmek doğru değildir, daha fazlasını istemek ise, denge sağlanana kadar, Kürd halkı olarak hakkımızdır.

Diğer taraf CHP, ilk kurucusu, sadece köprüyü geçmek için vaatlerde bulunan usta bir yalancı idi.

Zamanında vaatlerde bulundu, Kürtlerden bir kısmı vaatlerine kandı, işini sağlama alıncada Kürdlerin üzerine ölüm yağdırdı. Kürd katledildi, önderleri asıldı ve kitleler halinde sürgün edildi, hapse atıldı, dili yasak edildi ve onbeş yirmi yıl öncesine kadar bile bu yasakların bir kısmı hala devam ediyordu.

CHP’nin dünkü zihniyetinin bugünkü temsilcileri ise tekrardan,dünkü işbirlikçi ahmak ve hainlerin bu günkü sinsi ve hain temsilcileri aracılığı ile Kürdleri yalan vaadler ile kandırarak iktidara gelmek istiyorlar.

Ey Kürd oğlu Kürd  dünkü ChP ve onunla iş tutan ahmak ve hainler ne ise bu günkü CHP ve onunla iş tutanlar aynıdır. Hiç bir şekilde değişmediler, işlerini bitirene kadar sadece ve sadece yalan vaatlerde bulunurlar. Bunları en çok Ey Kürd senin bilmen gerekmez mi?

CHP ile iş tutanlara gelince, kırk yıldır Kürdlere ölüm yağdırmaktan başka ne yaptılar. Dostlukları bu gün CHP’ye, İttihat ve Terraki artıklarına ve Kürdlerin düşmanlarına, düşmanlıkları ise daima Kürd halkınadır.

Bu zihniyetin yalanlarına kanarak Kürd katili ve Kürd düşmanı CHP’yi iktidara taşımak nasıl bir aklın işidir. Dün büyüklerimizi dar ağaçlarında sallandıranlar bu gün bize dost olacak öyle mi?

Buna hangi Kürd inanır. Dedelerin düşmanları ne zamandan beri torunları sevip dost olmaya başladı.?

Geçmişte Mustafanın yalanlarına kanıp inananlar, belki mazur görülebilir, bu gün CHP ve liderine, bende ve köle olup, Kürd halkından bir kısmını Bende ve köle yapmak ve bu şekilde ülke yönetimini CHP’ye, Kürd katili ve düşmanı bir zihniyete teslim etmek isteyenler kesinlikle mazur görülemezler. Dün Mustafaya kananlar, inanıp aldananlar  belki bilmeden yaptılar  bugünküler ise bile bile ve sinsice yapıyorlar.

İki tercih var ve doğru tercih bugün HÜDA PAR’ın durduğu yerdir. HÜDA PAR’ın durduğu yerde durarak dedelirimizi katleden ve biz torunlara dost olduğuna inandırmaya çalışan yalancılara ve bizi bu yalanlara inandırmaya çalışan sinsi hainlere gerekli cevabı verelim. Bu sinsi hainler bir kaç gramlık menfaatleri için Kürdlerin tamamını feda etmekten geri durmazlar.

Dedelerimizi katleden, idam ve sürgün eden varlığımızı inkar eden coğrafyamızın ismini zorla değiştiren bir zihniyeti ve bu zihniyete tapanları ve onların torunlarını meclise ve tekrar iktidara taşımak biz Kürdlerin işi değil ve olmamalı. Hiç kimse bu zihniyetin bugünkü temsilcileri değişti diyerek Mustafa yaptı, İnönü yaptı diyerek kendini kandırmamalı. Bu bir zihniyet meselesidir ve bu zihniyet hiç bir zaman değişmedi.

Bu zihniyeti Kürdün oyları ile iktidar makamına ve meclise taşımak isteyenler Kendine Kürd deseler bile sinsi hainlerden başkaları değildirler. Kürd düşmanları ile devamlı iş tutmaları bunun deililidir. Ahmaklardan bir beklentim yoktur. Aklı başında her Kürd kararını gözden geçirmeli ve tercihini HÜDA PAR’ın gösterdiği yönde kulanmalıdır.

Benim tercihim Hür Dava Partisi’nin tercihidir ve ben HÜDA PAR’ın önderlik ve rehberliğine güveniyorum. Ben atalarımızın dediği dedelerin düşmanları torunlara dost olmaz sözünün doğruluğuna güveniyor ve inanıyorum. Ben dedelerime düşmanlık yapanların torunlarından yana tercih yapmam.

Vesselam