Kudüslü gençler: Allah'a yemin olsun ki 'Peygamberimizin onurunu ve Kudüs'ü gözümüz gibi koruyacağız'

Fanatik Yahudilerin Kudüs’te Hz. Peygamberimize yaptıkları alçakça hakareti kınamak için bugün Mescid-i Aksa'da toplanan onbinlerce Filistinli, Peygamberimiz (S.A.V)'in onurunu ve Mescid-i Aksa'yı kanlarının son damlasına kadar koruyacakları üzerine Yüce Allah adına yemin içerek, Kassam ve direnişe desteklerini sloganlar atarak gösterdiler.

Fanatik Yahudilerin Kudüs’te Hz. Peygamberimize yönelik yaptıkları alçakça hakareti kınamak için bugün Cuma namazından sonra Mescidi Aksa'da büyük bir protesto gösterisi düzenlendi.

Söz konusu protesto eylemleri, aşırı sağcı Yahudi yerleşimcilerin, Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesi çevresinde düzenlediği “Bayrak Yürüyüşü”nde Hz. Muhammed’e hakaret etmesi nedeniyle gerçekleştirildi.

Diğer taraftan ırkçı yerleşimcilerin çirkin davranışına tepki göstermek amacıyla Şam Kapısı’nda düzenlenen oturma eylemine baskın düzenleyen işgal güçleri, göstericilere yönelik şiddet kullanırken, Kudüslü bir genci de tutukladı.

İşgalci İsrail polisinin koruması eşliğinde Şam Kapısı’nda toplanan yaklaşık 5 bin fanatik Yahudi, ellerinde taşıdıkları Siyonist İsrail bayrakları eşliğinde Filistinlilere karşı ırkçı sloganlar atarak, Peygamber Efendimize hakaret edip gazetecilere ve çevredeki Filistinli gençlere saldırdı.