İşgalci çete bir Filistinliyi şehit etti, HAMAS 'direniş devam edecek' açıklamasında bulundu

Siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskında bir Filistinli genci katletti. Şehid edilen Emir Halife için taziye mesajı yayımlayan HAMAS, "halkımızın direnişi devam edecek" ifadelerine yer verdi.

İşgalci çete bir Filistinliyi şehit etti, HAMAS 'direniş devam edecek' açıklamasında bulundu

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Siyonist işgal rejimi unsurları, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus'a bağlı Zuvata kasabasına baskın düzenledi.

Baskında, işgal rejimi unsurları, 27 yaşındaki Filistinli Emir Halife'yi başından ve göğsünden vurarak şehit etti. 

HAMAS: Halkımızın direnişi devam edecek

İslami Direniş Hareketi (HAMAS) işgalcileri tarafından şehid edilen direnişçi genç Emir Halife için taziye mesajı yayınlayarak, bu tür cinayetlerin Filistin halkının mücadelesini durduramayacağını, işgale karşı direnişin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini dile getirdi. 

HAMAS yaptığı basın açıklamasında Nablus'un batısındaki El-Ayn Mülteci Kampı ahalisinden olan mücahit genç Emir Halife'nin şehadetini, tüm Filistin halkını ve özgürlük davasına destek veren herkesi kutladığını dile getirirken, Filistin toprağının ve mukaddes mekanlarının işgalden kurtarılması için direnişin artırılmasının Filistin halkının tercihi olduğunu, şehitlerin kanlarının direnişçilerin kararlılıklarını artıracağını dile getirdi.