HÜDA PAR Mersin Milletvekili adayı Dinç: Hizmet etmeye geliyoruz

HÜDA PAR Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti listelerinde seçime giren HÜDA PAR Mersin Milletvekili adayı Faruk Dinç, kardeşliğin adresi olacaklarını vurguladı.

HÜDA PAR Mersin Milletvekili adayı Dinç: Hizmet etmeye geliyoruz

HÜDA PAR Mersin İl Teşkilatının, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlediği iftar programı, halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın selamlama konuşmasını yapan İl Başkanı Tahir Uysal, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Uysal, “HÜDA PAR İl Başkanlığımızın organize ettiği iftar programına hoş geldiniz. Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbimizden bir daha böyle bir afet ile memleketimizi imtihan etmemesini niyaz ediyoruz." dedi.

Programda konuşan HÜDA PAR Mersin Milletvekili adayı Dinç, “Rabbim Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, yaptığımız amelleri kendi katında kabul buyursun. Namazımız, orucumuz, hayatımız, kurbanımız, siyasetimiz, Alemlerin Rabbi olan Allah içindir. Muhakkak ki bu yeryüzüne gelişimiz ona kulluk ve ibadettir. Biz bu bilinçle siyasetimizi yapıyoruz. Bizi önemli bir seçim bekliyor. 14 Mayıs'ta önümüze iki pusula çıkacak. Biri Sayın Cumhurbaşkanını seçmek, diğeri de parlamentoda milletvekillerini seçeceğiz. Bu önümüze çıkan iki pusula, sıradan pusulalar değildir. Bu seçimin öneminin farkındayız. Bu sadece bir Cumhurbaşkanı, bir milletvekili seçmek değildir. Çünkü memleketimizde görüyoruz ki kuzu postuna bürünmüş kurtlar var. Bunlar bu memleketin maslahatını istemiyorlar. Bunlar emperyalizmin direktiflerine göre siyaset yapıyorlar. Birkaç koltuğa, birkaç sandalyeye bu memleketi satmaya çalışıyorlar. Bundan dolayı bizim siyasetimiz, yapacağımız seçim öylesine alelade bir seçim değildir. Bu yönüyle biz siyasetimizle bu memlekete ve Mersin'imize hizmet etmeye geliyoruz. Anamur’dan Tarsus’una kardeşlik tohumunu ekmeye geliyoruz. Biz kardeşliğin adresi olacağız İnşallah.” diye konuştu. 

Millet Bahçesi'nde düzenlenen iftar programına AK Parti Milletvekili adayları Ali Kıratlı, Halit Pekduran, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.