HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Meral Akşener'e gönderme: Anlamak istemeyenden daha cahil hiç kimse yoktur

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Parti programlarına yönelik 'kadın' üzerinden başlatılan iftira furyasına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gönderme yapan Yapıcıoğlu, "Anlamak istemeyenden daha cahil hiç kimse yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Meral Akşener'e gönderme: Anlamak istemeyenden daha cahil hiç kimse yoktur

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Parti programlarına yönelik 'kadın' üzerinden başlatılan iftira furyasına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gönderme yapan Yapıcıoğlu, "Anlamak istemeyenden daha cahil hiçkimse yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Katıldığı TV programında sunucunun, "Seçim sürecinde biz anlatmaktan yorulduk, dilimizde tüy bitti dediğiniz, bizler anlatmaktan yorulduk onlar anlamaktan yorulmadı değiniz konu başlıkları var mıdır?" sorusuna karşılık Yapıcıoğlu şu açıklamada bulundu:

"Vardır elbette. Hemen hemen hergün bu başlıklara bir yenisi ekleniyor. Bir ara bunların bayrakla sorunu var dediler, özerklik federasyon istiyorlar dediler, bölücü, terörle bağlantılı dediler. En son ortaya attıkları gündem ise 'bunlar kadın düşmanı' oldu.

Kadınla ilgili çok çrkin bir kelime kullandılar, üstelik dün gece bir kadın bunu kullandı. 'Sahiplendirilmiş kadın' diye gerçekten çok çirkin ifadeler.

Ahmağa bile bu kadar anlatılsaydı ahmak bile anlardı ama bazıları anlamak istemiyor. Ahmak oldukları için mi ben zannetmiyorum ama anlamak istemedikleri için.

Bende şunu söylüyorum anlamak istemeyenden daha cahil hiç kimse yoktur. Eğer birileri anlamak istemiyorsa ne kadar anlatırsanız anlatın beyhude çünkü onlar anlamak istediklerini anlıyorlar.

Bütün bunları biz gündem değiştirme çabaları olarak görüyoruz kendilerinini topluma verecek birşeyleri olmadığı için bir planları ve projeleri halka kendilerini inandırabilecekleri bir vaatleri olmadığı, kendilerini inandıramadıkları için bu nedenle sürekli HÜDA PAR 'ı gündemde tutuyorlar çünkü üstünü örtmek istedikleri bazı gündemler var.

Onların üstünü örtmenin en iyi yolunu da her halde HÜDA PAR'a saldırarak gördüler ve bu yüzden sürekli saldırıyorlar."