HAMAS'tan siyonistlere uyarı: Ateşle oynamayın!

HAMAS Siyasi Büro Üyesi Husam Bedran, işgalci Yahudilerin Mescid-i Aksa'da ayin kurbanı kesmeye kalkışması karşısında oluşacak tehlikelere karşı uyararak, "Filistinlilerin mukaddes varlıklarına yönelik herhangi bir saldırı ateşle oynamak anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

HAMAS'tan siyonistlere uyarı: Ateşle oynamayın!

İşgalci siyonist rejimin Mescid-i Aksa üzerindeki baskısı, zulmü ve maneviyatına saldırıları durmak bilmiyor.

İşgalci Yahudi çeteler bu yıl Ramazan ayının ortasına denk gelen ve 15-22 Nisan tarihleri arasında sürecek olan sözde bayramlarında gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya baskınlar düzenlemeyi ve bunun için Yahudileri örgütleyen hahamlar da Mescid-i Aksa'nın içinde sözde ayin kurbanı kesmeyi planlıyor.

HAMAS Siyasi Büro Üyesi Husam Bedran, Mescid-i Aksa içinde ayin kurbanı kesmeye kalkışmasının tehlikeli sonuçlarının olacağı konusunda işgalci siyonist rejime uyarılarda bulunurken işgalci yerleşimcilerin böyle bir işe girişmelerinin önüne geçmek için gerekli tüm tedbirleri almasını istedi.

Filistin direnişinin gerçekleştirdiği faaliyetlerinin işgal rejiminin bu direniş karşısında acziyetini ve sarsıntısını anlatan Bedran, "Kudüs'ün ve Aksa'nın, işgalcilerin saldırısına maruz kalması durumunda ise direniş gruplarının ve hareketin faaliyetlerine bir sınır konması söz konusu olmayacaktır. Filistinlilerin mukaddes varlıklarına yönelik herhangi bir saldırı ateşle oynamak anlamına gelir. İşgalci siyonistlerin bu tür bir saldırıya kalkışması Filistinli direniş gruplarını da karşılık vermeye yöneltecek." şeklinde konuştu.

Öte yandan Filistinli diğer direniş gruplarından da bu konuda siyonist rejime uyarılar gelmeye devam ediyor. Mescid-i Aksa'nın sahası içinde sözde ayin kurbanları kesmeye kalkışılmasının bütün kırmızı çizgilerin aşılması anlamına geleceğini vurgulayan direniş grupları işgalcilere ateşle oynanmamaları uyarısında bulundu.