CHP'nin genetiğinde İslam düşmanlığı var!

Cumhuriyetin ilk yıllarında camileri ahıra çeviren, ezanı yasaklayan, İslam alimlerini asan CHP, benzer tıynetini günümüzde de sürdürüyor.

CHP'nin genetiğinde İslam düşmanlığı var!

İslam düşmanlığının temeli üzerine kurulan CHP, bu genetik karaktersizliğini kalıtımla günümüzdeki uygulayıcılarına da aktarıyor.

Camileri ahıra çeviren, ezanı değiştiren, âlimleri asan, başörtüsünü yasaklayan CHP’nin bir asırlık bu tıynetini ırsi olarak içerisinde barındıran günümüz İslam düşmanları, her fırsatta İslam'a olan kinlerini kusuyor.

Bu güruhun son temsilcilerinden biri de CHP Genel Merkezi danışmanlarından Mücahit Avcı oldu. Avcı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Peygamber Efendimiz'in gençlere örnek gösterdiği sahabe Mus'ab bin Umeyr'e hakaret etme densizliğinde bulundu.

Avcı, "Mus'ab bin Umeyr, Mekke'nin en zengin ailelerinden gelen, şatafatı ve gösterişli giyinmeyi seven biri. bu dönemde yaşasa şüphesiz AK Parti Gençlik Kolları ya da ihale takipçisi olurdu." laflarını sarf etti.

Avcı, bu laflarının büyük tepki çekmesi üzerine paylaşımını silerek cahilliğini bir nevi kabul etti.

Nitekim birazcık da olsa sahabe Mus'ab bin Umeyr'in hayatını incelemiş olsa, onun zengin ancak İslam'ı seçtikten sonra bu zenginliğinden vazgeçen, ailesinin bütün ısrarlarına rağmen dininden dönmeyen, vesilesiyle insanların hidayet bulduğu örnek bir şahsiyet olduğunu görecekti. Ayrıca, Mus'ab bin Umeyr'in şehit olduğunda da elbisesinin bütün bedenini örtmeye yetmediğini de görecekti.

Her seçim döneminde namaz kılıp Kur'an okuyan CHP'li vekil ve belediye başkanlarının bu tavrının Müslüman halka şirin gözükmek adına riyakâr tavırlar olduğunu göstermek isteyen Allah, Avcı ve benzerlerine İslam karşıtı sözleri söyleterek bunların asıl tıynetini ortaya koyuyor.

CHP'nin önemli isimleri İslam'a sürekli saldırdı

Avcı'nın sarf ettiği bu hakaretler geçmişte CHP'lilerin İslam'a ve mukaddesatlarına yönelik şu hakaretlerini de akıllara getirdi:

Milletvekili Falih Rıfkı Atay: "İslamiyet denince aklıma çorap kokusu gelir."

Eski Başbakan Şükrü Saraçoğlu: "Din zehirdir. Türkiye’den dini tamamen atabilmek için bize 30 sene lazım."

Eski Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt: "İslâm 14 asırlık sakat bir inançtır. İslâmiyet ilerlemeye engeldir. Bu dinle yürünmez, mahvoluruz."

Milletvekili Şemsettin Günaltay: "Ayetler bizi alakadar etmez."

Milletvekili Refik Ahmet Sevengil: "Allah’ı da (haşa), Sultan’la birlikte tahtından indirdik. Bizim mabedlerimiz fabrikalardır."

Milletvekili Kemalettin Kamu: "Kâbe Arab’ın olsun, bize Çankaya yeter"

Milletvekili Mehmet Şeref Aykut: "Yakılan ve ebediyen çöken Arap-Acem dini tahakkümdü. Ayet ve Hadis saymakta mana yoktur. İslam dini çökmüştür."

Milletvekili Önder Sav: (Hacca gidebilmek için yardım isteyen vatandaşa) "Boşver Araplara para kaptırma. Bakarsın orada Muhammed bırakmaz seni, buraya göndermez."

Milletvekili Onur Öymen: "Atalarımız maymundan gelmiştir."

Milletvekili Canan Arıtman: "Başörtüsünü Sümerler’de fahişeler takardı."

Milletvekili Hüseyin Aygün: (Peygamber Efendimiz’e iftira atarken) "Arap erkekleri 7. yüzyılda 9 yaşındaki kızları koynuna alıyordu."

Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Aydoğan: "Bizim yalancı Muhammed’e ve onun uydurduğu (haşa) Tanrı’ya ihtiyacımız yok."

PM Üyesi Sera Kadıgil: "O ezanlar ki şehadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık!"

Eski İçişleri Bakanı Şükrü Kaya: "Dinler işlerini bitirmiş, vazifeleri tükenmiş, yeniden uzviyet ve hayatiyet bulamayan müesseselerdir."

Milletvekili Ruşeni Barkın: "Din yok milliyet var. Felsefemizde din kelimesinin tam karşılığı ulusalcılıktır."

Eski Dışişleri Bakan Müsteşarı Tevfik Kamil Köperler: "Biz otuz sene sonra gençliğin kafasını Allah ve Peygamber gibi boş laflardan kurtarmış olacağız."

Eski Başbakan Recep Peker: "Biz İttihadı Muhammedi’nin bu memleketteki hayat yıkıcı tesirlerini görmüş insanlar değil miyiz? Komünizm denen bir zehirden bünyeyi korumak için şeriat hayatının ikamesi ihtimalini tedbir diye düşünmek, bir öldürücü zehrin onun kadar öldürücü olan başka bir zehirle tedavi edileceğini zannetmekten ibarettir."

CHP İlçe Başkanı Osman Nuri Çerman: "Türk’ün dini Kemalizm’dir."

Milletvekili Celal Nuri İleri: "İnsan hayvandan ayrılınca bir nevi maymun ailesiydi. İlk atalarımız şüphesiz ormanların içinde sürü halinde serseriyane dolaşıyorlardı."

Milletvekili Ali Topuz: "İslam kültürü bizim öz kültürümüz değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kültürel değerleri Türklük temellerine kuruludur.

Milletvekili İsmail Hakkı Kılıçoğlu: "Allah’ın varlığına iman etmek, o gerçekte var olduğu için değil, bizim sıkıntı içinde olduğumuz zamanlarda moralimiz yükseltmek için gereklidir."

Türkan Saylan: "Çocuklarımızın sıra üstünde namaz kılmasını değil bale yapmasını istiyoruz. Tanrı’nın yaptığı yasalara değil, insanların yaptığı değişken yasalara tabiyiz. (Başörtüsü serbestiyeti ile ilgili) Bu ülkede biz asılız, bizim istemediğimiz bir şeyin olması mümkün değil."

CHP’li Yaşar Nabi: "Motorların şarkısı olsun yeni bestemiz/Yeni din ezanları, minareler yerine/Bulutlara püsküren bacalarda okunsun."

CHP İl Başkanı Ali Kavak: "Atatürk gibi bir lider varken peygamber gibi lider bekliyorlar."

Milletvekili Öztürk Yılmaz: "Benim dilim her şeyde okunsun. Ezan, Türkçe okunsun kardeşim!  Ben anlıyayım."

Duyarlı Müslümanlar sürekli tepkilerini ortaya koymalı

CHP, tıynetinden vazgeçecek gibi değil ancak duyarlı Müslümanların da günümüz ve gelecek nesle, CHP'nin bu İslam düşmanlığını göstermesi gibi bir mesuliyetinin olması gerekir.

Onlar, "İslam ve Müslümanlarla bir derdimiz yok" dedikçe, İslam düşmanı olduklarını, sahabeye küfrettiklerini, Allah Resulü’ne hakaret ettiklerini, Müslümanları aşağıladıklarını, İslam’la savaşmaktan başka da ideolojilerinin olmadığını her fırsatta dile getirmek vazife olarak addedilmelidir.

Aksi takdirde, "Sizden her kim bir kötülük görürse, eğer gücü yetiyorsa eliyle düzeltsin. Yetmezse, diliyle düzeltsin. Onu da yapamazsa, hiç olmazsa kalbiyle buğz etsin. Fakat bu, imanın en zayıf mertebesidir." hadis-i şerifindeki "imanın en zayıf mertebesine" muhatap olunur.

İLKHA