Avrupa Yetim Eli, Afganistan'da gıda paketi dağıttı

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, geçtiğimiz haftalarda başlattığı “Afganistan için Acil Yardım” kampanyası kapsamında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Afgan halkına gıda paketleri dağıttı.

Avrupa Yetim Eli, Afganistan'da gıda paketi dağıttı

Merkezi Almanya’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli, geçtiğimiz haftalarda, uzun süren işgal ve yıkımlardan sonra  insani krizin yaşandığı Afganistan için yardım kampanyası başlattı.  

“Afganistan için Acil Yardım” adıyla başlatılan ve “Çatışma ve istikrarsızlık nedeniyle zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Afgan halkı yardım bekliyor” çağrısıyla yapılan kampanya neticesinde hayırseverlerden toplanan yardımlar, Afganistan’da halka dağıtıldı.

Avrupa Yetim Eli ‘nden yapılan açıklamada, “Zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Afgan halkına gıda paketi dağıtımlarında bulunduk” ifadelerine yer verildi.

Derin bir insani krizin içinde olduğu belirtilen ve temel gıdaya erişim imkanlarının kısıtlı olduğu Afganistan halkı için yapılan yardım kampanyalarına destek çağrısında bulunulurken yapılan yardımlarının devamlılığının önemli olduğu ifade edildi.

Afganistan'da yardım çalışmalarının sürdürüleceği ve hayırseverlerin yapacakları yardımlar ile Afgan halkına destek olmaya devam edileceği belirtildi.

Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli'nin başlattığı “Afganistan için Acil Yardım” kampanyasına katkı sağlamak isteyenler, avrupayetimeli.com internet sitesinden veya web sitesinde yer alan temsilcilikler aracılığıyla destek olabiliyor.