Yetimler Vakfı ve Umut Kervanı bayram öncesi yetimleri sevindirdi

"Yetim ve Muhtaç Giydirme Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışması yürüten Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Şanlıurfa'da yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımı yaparak sevindirdi.

Yetimler Vakfı ve Umut Kervanı bayram öncesi yetimleri sevindirdi

Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları giydirerek mutluluklarına ortak oldu.

İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Şanlıurfa'da her yıl olduğu gibi bu bayram öncesinde de ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımında bulundu.

Mağdur, muhtaç ve İhtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber birçok alanda çalışmalarına hız verdi.

Çocuk giydirme programı kapsamında Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan bir giyim mağazasında getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi. Programda yüzlerce çocuk gönüllerince kıyafet ve ayakkabı aldı.

Giysi yardımı alan çocuklar ise mutlu olduklarını dile getirerek Şanlıurfa Umut Kervanı ve Yetimler Vakfına teşekkür ettiler.

Hayırseverlerin yardımları ile çocukların sevinçlerine ortak olan Umut Kervanı Vakfı İkinci Bölge Koordinatörü Mehmet Faik Doğan, hayırseverlerin yardımlarının önemli olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere ." Umut Kervanı olur bayramlık giyim yardımında bulunmak üzere bugün buradayız. Burada bugün 400 yetim ve öksüz çocuğumuza bayramlık yardımında bulunuyoruz. Çocukların sevinmesi ve yetimlerin sevinmesi için çabalıyoruz. Allah Resulü 'Kalbinizin yumuşaması için yetimlerin başını okşayın.' buyuruyor. Bizler de nacizane hayırseverlerin desteğiyle ve kardeşlerimizin gayret ve çabası ile yetimlerin başlarını okşamak üzere bir nebze de olsa onların acılarını dindirmek maksadıyla onların yanlarında bulunuyoruz. Allah bu hayra sebep olan, yardımcı olan, destek veren herkesten razı olsun." dedi.

Zengin ve fakirler arsında köprü vasifesi gördüklerini dile getiren Yetimler Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Celalettin Kılıç, "Her sene düzenli olarak Yetimler Vakfı köprü vazifesi gördüğümüz özellikle küçük çocuklarımızın elbise ihtiyaçlarını bayramlıklarını tedarik ettik. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. İnşallah hayır sahipleri ne kadar yardım yaparlarsa biz de yetimlere o kadar destek olmaya çalışacağız." diye konuştu. (İLKHA)