Yemen direnişinin saldırılarıyla panikleyen işgalciler gemi programlarını gizlemeye çalışıyor

Yemen Ensarullah Hareketi'nin işgalci terör rejimine bağlı gemileri hedef alması ve el koymasının ardından panikleyen işgal rejimi yeni tedbirler almaya çalışıyor. İşgalcilerin son olarak gemi programlarını gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Yemen direnişinin saldırılarıyla panikleyen işgalciler gemi programlarını gizlemeye çalışıyor

Siyonist terör rejiminde yayın yapan ekonomi haber sitesi Globes’un haberine göre, terör rejimi sözde Ulusal Güvenlik Konseyi, ülkedeki limanlara, gemilerin geliş ve gidişleriyle ilgili bilgilerin internet sitelerinden kaldırılması yönünde “acil” bir talimat yayınladı.

Konseyin talimat açıklamasında, "Gelecekte artık dikkate alınması gereken bir sorun olmadığı netleştiğinde, önceki duruma geri dönmek mümkün olacak." ifadelerine yer verildi.

Yemen Ensarullah Hareketi işgalci terör rejiminin Gazze'de işlediği katliamların ardından kasım ayınd, terör rejimi bandıralı her türlü gemiyi hedef alacaklarını ilan etmiş ve bu kapsamda bazı gemilere el koyarken birçok gemi ise rotasını değiştirmek zorunda kalmıştı.

"UYARILARI DİKKATE ALMAYAN GEMİLERİ VURDUK!"

Yemen Ensarullah Hareketi Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü'de yaptığı açıklamada, “Son 24 saatte birçok ticaret gemisinin işgal rejimine gidişini engelledik. Uyarılarımızı dinlemeyenleri dronlar ile hedef aldık ve geri dönmelerini sağladık.”