İşgal rejimi düzenlediği baskınlarda 5 kişiyi alıkoydu

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'nın değişik bölgelerinde ve Kudüs'te düzenlediği baskınlarda, birçok genci alıkoydu.

İşgal rejimi düzenlediği baskınlarda 5 kişiyi alıkoydu

Esirler İletişim Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Nablus'un kuzeyindeki Bazan beldesine düzenlenen baskında Şadi Hızır Salahat isimli şahıs alıkonuldu.

Nablus Mülteci Kampı'na düzenlenen baskında Enes Sakar alıkonulurken, Kudüs'ün batısındaki Biddu kasabasına düzenlenen baskında ise, Azmi İyad Mansur alıkonuldu.

Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan El-Halil'in güneyindeki Yatta kasabasına düzenlenen baskında Enes Salim Ebu Fennar, Yine Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim'in batısındaki Husan kasabasına düzenlenen baskında ise Muhammed Harbi Hamamire alıkonuldu.

İşgal rejimi, rutin hale getirdikleri ve genellikle gece yarısından sonra ve şafak sökmeden önce gerçekleştirdikleri baskınlarda evlerin mahremiyetlerini ihlal ediyor, insanları uygun olmadıkları bir halde yataklarından kaldırıyor, geniş çaplı aramalar yapıyor, özel eşyalarını karıştırıyor, ev eşyalarına büyük zarar veriyor, buldukları zaman kıymetli eşyalarını ve paralarını çalıyor, silahlarıyla dehşet saçarak çocukları korkutuyor ve bazılarını da alıkoyuyor.