İşgal çetesi Beytlahim’de Filistinli bir genci katletti

Siyonist işgal güçleri, Filistin topraklarında keyfi katliamlarına devam ediyor. siyonist askerler, bıçaklı eylem girişiminde bulunduğu iddiasıyla Beytlahim’de Filistinli bir gence ateş ederek şehit etti.

İşgal çetesi Beytlahim’de Filistinli bir genci katletti

Siyonist işgal güçleri, Filistin topraklarında keyfi katliamlarına devam ediyor. "Eyleme teşebbüs şüphesi" ile her gün Filistinli Müslümanları şehid eden siyonist çete mensupları bugünde ‘siyonist askerleri bıçaklama teşebbüsünde bulunduğu iddiasıyla’ Filistinli bir genci daha katletti.

Olay, Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim şehrinde ki, işgalci yerleşim yeri  Etzion merkezi kavşağında meydana geldi.

Filistin medyasında yer alan haberlere göre, Falih Musa Şakir Ceradat adlı Filistinli genç işgalci yerleşim merkezinin bulunduğu  yol kavşağından geçerken siyonist askerleri ‘bıçaklama girişiminde bulunduğu iddiasıyla’ işgalci askerlerin silahlı saldırısına uğradı.

İşgalcilerin mermilerine hedef olan genç olay yerinde şehit oldu.

Şehidin sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde, vurulduktan sonra yaralı halde şehadet parmağını havaya kaldırdığı görülüyor.

Filistin Sağlık bakanlığı tarafından yapılan açıklamada işgal güçleri tarafından katledilen Filistinli gencin El-Halil vilayetine bağlı Si'ir kasabasından olduğu belirtildi.

Olaya şahit olan olan görgü tanıkları, Şakir Ceradat’ın, işgalci askerlere yönelik tehlike oluşturacağını gösteren hiçbir hareketi olmadığını vurgulayarak, işgal askerlerinin genci vurduktan sonra ağır yaralı bir şekilde ölüme terk ettiğini ve Ceradat’a müdahalede bulunulmasına da izin verilmedigini belirtti.

İşgal rejimi; çete mensuplarına, Filistinli Müslümanları sadece "eyleme teşebbüs şüphesi" ile öldürme yetkisi veriyor.