HÜDA PAR’lı olduğu iddia edilen provokatör HDP'li olduğunu itiraf etti!

Batman'da yapıldığı iddia edilen ve sosyal medyada hızla yayılan bir sokak röportajı üzerinden HÜDA PAR hedef gösterilmişti. Provokasyonu yapan şahıs sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. HDP'li olduğunu itiraf eden şahıs, "Beni konuşturmuyorlar" dedi. Öte yandan HÜDA PAR, konuyla ilgili yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

HÜDA PAR’lı olduğu iddia edilen provokatör HDP'li olduğunu itiraf etti!

Sosyal medyada yayımladığı videoda muhalefeti “Kafa kesmekle” tehdit eden ve kendisini “Hizbullahçı” olarak tanıtan İsmail Cevher Kasımoğlu’nun HDP’li olduğu ortaya çıktı.

Kısa sürede Türkiye gündemine giren video üzerinden sol medya ve muhalefet cephesi HÜDA PAR’ı hedef aldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere, çok sayıda gazeteci ve siyasetçi, videoyu yayınlayan şahsı HÜDA PAR ile ilişkilendirerek, HÜDA PAR’ı hedef gösterdi.

Tüm sosyal medya organlarında hızla yayılan ve HÜDA PAR'ı karalama amcıyla çekilen kurgu videoda provokatif açıklamalar yapan şahıstan itiraf geldi.

HÜDA PAR'a yöneilk kirli bir algı oluşturmak amacıyla konuşturulan İsmail Cevher Kasımoğlu adlı kişi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada HDP'li olduğunu ve oyuna getirildiğini belirterek, "Beni konuşturmuyorlar lütfen açıklamam budur. Ben bir HDP'liyim. Beni oyuna getirdiler. Çok izlenirsen para kazanırsın dediler." ifadelerine yer verdi.

Toplumun yüzüne nasıl bakacaklar

HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Mahmut Şahin provaktörün itiraf açıklamasını paylaşarak şu ifadelerde bulundu: 

"Kurgu bir video üzerine yapılan ahlaksız tezvirat, propaganda ve fitnenin sahipleri kendi tabanları yanında toplumun yüzüne nasıl bakacaklar.Bu yüzsüz siyaset,hakikatin temiz dili ile süpürülecek… Yalan ve alçak oyunlarla gelecek kuranlar, hakikatin nuru ile yok olup gidecektir."

Yasal süreç başlatıldı!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  ''Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır.'' diyen Hür Dava Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin söz konusu algı operasyonuna ilişkin yasal sürecin başlatıldığını açıkladı.

Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

Söz konusu şahsın partimizle hiçbir ilgisi ve alakası bulunmamaktadır. Buna rağmen videodaki şahsı ve konuşmalarını, partimizle ilişkilendirmeye çalışan kişi ve kesimlerin hangi oyun / provakasyonların peşinde olduğunu çok iyi biliyoruz. Yasal süreç başlatılmıştır. Bilginize…