Direniş komutanlarından Emir Imad işgalcilerin saldırısında şehid edildi

Tulkerem Hızlı Karşılık Tugayı'nın kurucusu ve komutanı olan Emir Imad Ebu Hadice, siyonist rejim askerlerinin saldırısında bugün şehid düştü.

Direniş komutanlarından Emir Imad işgalcilerin saldırısında şehid edildi

Bugün (23 Mart Perşembe) sabah Filistin direnişinin komutanlarından biri, Filistin'in Batı Şeria bölgesindeki Tulkerem'de işgal güçleri tarafından düzenlenen korkakça bir saldırı neticesinde şehit edildi. 

Filistin Sağlık Bakanlığı şehit edilen kişinin 25 yaşındaki Emir Imad Ebu Hadice olduğunu, başından birkaç mermiyle vurulmuş halde ağır yaralı bir şekilde Şehit Sabit Sabit Hastanesi'ne getirildiğini ve kısa sürede hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Yerel kaynaklar tarafından verilen bilgilerde şehidin Tulkerem Hızlı Karşılık Tugayı'nın kurucusu ve komutanı olduğuna, işgalcilerin ona saldırı düzenledikleri yerde üzerine otomatik silahlarla ateş ettiklerine dikkat çekildi. 

Saldırının işgal güçlerinin şehri basmalarından sonra evinin kuşatmaya alınması suretiyle gerçekleştirildiği ifade edildi. 

Siyonistlere ait haber kaynaklarında işgal güçlerinin onu gözaltına almak istedikleri ancak onun karşı çıkarak işgal askerleriyle çatışmaya girdiği ve bu yüzden öldürüldüğü iddia edildi.