Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor

Malatya’da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Ne kadar terörist varsa Bay bay Kemal onlarla yol yürüyor. Millet pazar günü teröristlerle el ele yürüyenleri sandığa gömecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Kültür ve Turizm Bakanlığı "Malet Geçici Konaklama Merkezi"nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Toplam 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek aslında iradenizi çok gür bir sesle deklare ettiniz. Ben Malatyalı kardeşlerimin desteğine güveniyorum. Sizlerden yine rekor bekliyorum. Sandıkları patlatacağınıza inanıyorum.

BAY BAY KEMAL TERÖRİSTLERLER YOL YÜRÜYOR

Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Görüşmeleri PKK'nın parlamentodaki uzantıları ile yapıyor. Ne kadar terörist varsa Bay bay Kemal onlarla yol yürüyor. Milletim pazar günü teröristlerle el ele yürüyenleri sandığa gömecek. Bay bay Kemal memurluğunu bile doğru dürüst yapamadı.

“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”

Onlar terör örgütleri ile kol kola girdi, biz milletimiz ile yürüdük. Onlar talimatı Kandil'den aldı, biz talimatı Allah'tan aldık. Biz halkın ve hakikatin yanında durduk. Onlar yıkmaktan engellemekten bahsetti, biz icraat dedik, yatırım dedik. Ailenin kutsiyetine inanan Cumhur İttifakı ile gümbür gümbür pazara gidiyorlar. Tüm bu projelerin yarım kalmaması için 28 Mayıs çok önemli. 14 Mayıs'ta sergilediğimiz iradeyi bu sefer güçlü bir şekilde sandığa yansıtmaya var mısınız? Ne işimiz gücümüz varsa hepsini bir günlüğüne erteleyeceğiz. Sandığın kazası yoktur. Rehavete kapılmayacağız.”