Avrupa Yetim Eli Afrika’da Ramazan Ayı yardımlarını sürdürüyor

Dünyanın dört bir yanında yardım faaliyetlerini sürdüren uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Ramazan ayında da çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Afrika kıtasında iftar yemekleri veren Avrupa Yetim Eli, Çad'ta bulunan medreselerde, yüzlerce kişiye iftar yemeği ikramında bulundu.

Avrupa Yetim Eli Afrika’da Ramazan Ayı yardımlarını sürdürüyor

Almanya merkezli Uluslararası Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim Eli mağdur ve muhtaçlara el uzatmaya devam ediyor.

Yardım faaliyetlerini yüzlerce gönüllüsüyle aralıksız bir şekilde sürdüren Avrupa Yetim Eli, bir yandan Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketinden sonra depremden etkilenen illerde faaliyet yürütürken bir yandan da dünyanın çeşitli ülkelerinde Ramazan ayı vesilesiyle yardımlarını aralıksız devam ettiriyor.

Bu kapsamda Afrika’da da Ramazan ayı çalışmalarını sürdüren Avrupa Yetim Eli gönüllüleri Çad’da bulunan medreselerde iftar yemeği ikramında bulunuyor.

Medreselerde okuyan yüzlerce öğrenci, hocalar ve yöre halkı için iftar organizasyonları düzenleniyor.

Yardımların aralıksız sürmesi için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Avrupa Yetim Eli yetkilileri, mağdur ve muhtaç binlerce insan olduğunu hatırlatarak, Ramazan ayı vesilesiyle yardımların artırılması çağrısında bulunuyor.