Almanya ve Avrupa Müslüman Dernekler Birliği Siyer Sınavı takvimini açıkladı

Almanya, İsviçre, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, İngiltere ve Avusturya’daki onlarca bölgede gerçekleştirilecek olan Siyer Sınavı bu yıl 21 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00’ de iki kategoride yapılacak.

Almanya ve Avrupa Müslüman Dernekler Birliği - UMID e.V. (Union Muslimischer Gemeinschaften in Deutschland und Europa) Avrupa genelinde  21 Nisan 2024 tarihinde saat 11.00’de iki kategoride Umre ödüllü Siyer Sınavı düzenleyeceklerini duyurdu.

Hamd Âlemlerin Rabbi Olan Allah Azze ve Celle'ye mahsustur. Salat ve Selam iki cihanın serveri Hz. Muhammed (S.A.V)'in üzerine olsun.

ÜMİD olarak Allah Azze ve Celle'nin izin ve inayetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa genelinde, Platformumuza bağlı bulunan bütün dernek, vakıf ve camilerimizin öncülüğünde Siyer Sınavı düzenleyeceğiz.

Hatırlanacağı üzere geçen yıllarda da Kutlu Doğum programları kapsamında Platforma bağlı dernek ve vakıflarımızın öncülüğünde siyer sınavları tertip etmiştik. Her yıl yüzlerce Peygamber Sevdalısının katıldığı bu sınavlar neticesinde kardeşlerimizin Peygamberimizi (S.A.V) daha iyi tanımasına ve onlarca kardeşimizin Peygamberimizi ziyaretine vesile olmuştuk. Platform olarak bu hayırlı faaliyete  bu yıl da devam edeceğiz.

Çaba bizden Tevfik Allah Azze ve Celle’dendir.

Genel bilgiler

Yarışma Kitapları:

1.Kategori: (14yaşa kadar)Yazar Abdullah Ayyıldız’ın Semere Yayıncılıktan “Alemlere Rahmet Efendimiz (Sav)” adlı eser,

2.Kategori: (15 yaş ve üzeri) Yazar İbrahim Dağılma’nın Semere Yayıncılıktan “Hz. Muhammed (Sav) En Güzel Örnek” adlı eser olacaktır.

Sınav tarihi: 21 Nisan 2024 Saat 11:00'da başlayacak.

Sınavın süresi: Sınavda katılımcılara 1 Saat 15 dakika süre verilecektir.

Müracaat yerleri: UMİD’e üye Dernek ve Camiler.

Sınav yeri: 2024 Avrupa geneli Siyer Sınavı UMİD’e bağlı tüm cami ve derneklerde yapılacaktır.

Ödüller:

1.Kategori:

1.Umre

2.Laptop

3.Tablet

4.Yarım Altın

5.Çeyrek Altın

2.Kategori

1.Umre

2.Laptop

3.Tablet

4.Yarım Altın

5.Çeyrek Altın