Siyonist çetenin kuşatması altındaki Gazzelilerden, depremzedelere kan bağışı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 2 büyük depremin ardından, siyonist terör çetesinin abluka altında tuttuğu Gazze halkından anlamlı bir yardım geldi. Gazzeliler deprem bölges için kan bağışında bulundu.

Siyonist çetenin kuşatması altındaki Gazzelilerden, depremzedelere kan bağışı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 2 büyük depremin ardından 10 ilde ciddi yıkımlar yaşandı. Felaket sonrası ülke içindeki ve dışındaki kuruluşlar yardım seferberliği başlattı.

Siyonist terör çetesinin 2006'dan bu yana abluka altında tuttuğu Gazze'den de deprem bölgesi için anlamlı bir yardım geldi.

Yıllardır zalim kuşatma ve vahşi saldırılar altında olan Gazze'deki Filistinlilerce yaşanan deprem felâketinin etkisi altında olan depremzedeler için kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Gazzeliler kan bağışında bulunmak için sıraya girdi.

Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana kara, hava ve denizden abluka altında tutan işgal rejimi, bugüne kadar yaptığı sayısız saldırılarda, binlerce Gazzeliyi katlederken, saldırılar sonrası geride büyük bir enkaz bırakıyor.