HÜDA PAR’dan Ankara’daki patlamada vefat edenlerin ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR’dan bir heyet MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda meydana gelen patlamada vefat edenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR’dan Ankara’daki patlamada vefat edenlerin ailelerine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir ve beraberindeki heyet, Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda meydana gelen patlamada vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir’e HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan ile il yönetiminden bir heyet eşlik etti. HÜDA PAR heyeti, katıldığı ziyaretlerde yakınlarını kaybeden ailelere sabır ve başsağlığı dilendi.

HÜDA PAR heyeti, patlamada hayatını kaybeden işçilerin ailesini Elmadağ ilçesinde kurulan taziye çadırlarını tek tek ziyaret etti.

Buralarda okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından ailelere sabır ve başsağlığı dileyen HÜDA PAR heyeti, Elmadağ’ından ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası’nda patlama meydana gelmiş Mehmet Kutlu, İbrahim Özdemir, İhsan Küçükerdem, Fırat İçli ve Ahmet Ünal isimli 5 kişi hayatını kaybetmişti.