İşgal güçleri Gazze'ye saldırdı: 3'ü çocuk 9 kişi şehid oldu

Terörist İsrail güçleri Gazze şeridine hava saldırısı başlattı. Saldırıda 3'ü çocuk 9 kişi şehid oldu.

Siyonist işgal güçlerinin Kudüs ve Mescidi Aksa'daki vahşi saldırıları ve yüzlerce Filistinliyi yaralamaları Filistin'de gerginliğin artmasına ve yeniden savaş ortamının oluşmasına neden oldu.

Hamas'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları'nın bugün akşam saatlerinde, Batı Kudüs'teki İşgalci İsrail'in hedeflerine yönelik saldırılarının ardından işgalci siyonistlerin de Gazze'nin kuzeyine yönelik hava saldırısı gerçekleştirdikleri ve üçü çocuk olmak üzere 9 kişinin şehit olduğu bildirildi. Saldırıda bazı kişilerin de yaralandığı belirtildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada işgal güçlerinin Gazze'nin kuzeyindeki Beyti Hanun'a saldırı düzenledikleri ve üçü çocuk altı şehidin cenazelerinin hastanelere getirildiği belirtildi.

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre siyonist rejimin savaş uçakları Beyti Hanun şehrinde sivil bir kalabalığın üzerine saldırı düzenledi.

İşgal uçaklarının yine Beyti Hanun'da bir motosikleti hedef aldıkları ve bu saldırıda da bir kişinin şehit olduğu yerel kaynaklar tarafından haber verildi.

Palinfo